Home

“Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go.” (T.S. Elliot)
Concursul internaţional de alergare de anduranţă S24H este o cursă de ultramaraton care presupune parcurgerea unei distanţe cât mai mari în decursul a 6, 12, 24, 48 sau 72 ore de alergare, pe o buclă cu lungimea de 1222,48 metri, asfaltată şi iluminată nocturn.

La prima ediţie S24H din anul 2016, cele mai lungi distanţe parcurse de români au fost:

  • Razvan Farkas 207,1 km la proba 24h masculin;
  • Mara Moroşan 180,9 km la proba 24h feminin;
  • Arnold Dekani-Engelman 112,7 km la proba 12h masculin;
  • Mariana Nenu 121,3 km la proba 12h feminin.

Câştigătorul probei de 24h masculin al primei ediţii S24H din 2016 a fost ultramaratonistul Levente Halama din Ungaria care a parcurs 222,5 km.

Diana Amza – managerul concursului de alergare de anduranţă S24H – îndrăgeşte la rândul ei alergarea pe distanţe lungi şi a parcurs ultramaratoane de 53 km, 61 km şi 100 km. Ideea de a organiza competiţia S24H a apărut din dorinţa de a oferi tuturor alergătorilor oportunitatea de a-şi depăşi limitele actuale şi de a descoperi lecţiile oferite de alergarea de anduranţă, care pot fi aplicate inclusiv vieţii de zi cu zi: să vezi dincolo de limitările tale actuale, să ai încredere în corpul tău şi în tine, să îţi întăreşti psihicul, să duci la bun sfârşit o sarcină în ciuda oboselii fizice şi mentale, să îţi creşti disciplina şi perseverenţa, să înveţi să te simţi confortabil cu siţuatiile inconfortabie, să dobândeşti siguranţa că poţi depăşi orice obstacol îţi iese în cale.

Daca ai decis să participi la S24H, îţi mulţumim şi îţi garantăm o experienţă transformaţională în care vei avea ocazia să petreci suficient de mult timp în propria ta companie încât să te descoperi cu adevarat. Îţi dorim mult succes şi te aşteptăm la Timişoara să scriem istorie împreună!

Parteneri Media
Sponsori