Campionatul European IAU de 24h alergare

Vă anunțăm cu bucurie că IAU – Asociația Internațională de Ultraatletism a acceptat candidatura României de a găzdui Campionatul European de 24 ore alergare în 2018. Prin urmare, evenimentul va avea loc în 26-27 mai 2018 la Timișoara. Puteți citi mai multe despre câștigarea candidaturii aici: http://iau-ultramarathon.org/index.asp?col001=1703&tmp=tmp1&menu_id=News&submenux=News&more=x&foto=foto0
 
Aproximativ 200 de alergători din 25 de țări sunt așteptați să participe la eveniment. Cu această ocazie România își va constitui pentru prima oară o echipă națională de ultra-ațleti care să o reprezinte la Campionat. Este un pas foarte important pentru țara noastră, avem mulți alți pași de făcut în lunile care urmează, însă suntem convinși că prin muncă și cu sprijinul vostru, vom reuși să scriem împreună această filă importantă de istorie pentru dezvoltarea ultratletismului la nivel global.
Rămâneți aproape! Mai multe detalii despre a 22-a ediție a Campionatul European de 24h alergare vor fi anunțate în curând!

 

Federația Română de Atletism a făcut publice regulile de constituire a lotului național care va reprezenta România la Campionatul European de 24h alergare din 26-27 mai 2018 de la Timișoara. Toate informațiile pot fi găsite aici: http://www.fra.ro/fisiere/1513252279.pdf
Mult, mult succes atât ultraatleților care îndeplinesc deja criteriile de calificare, cât și celor care vor munci în perioada următoare pentru a le îndeplini!