Campionatul European de 24h alergare

Vă anunțăm cu bucurie că IAU – Asociația Internațională de Ultraatletism a acceptat candidatura României de a găzdui Campionatul European de 24 ore alergare în 2018. Prin urmare, evenimentul va avea loc în 26-27 mai 2018 la Timișoara. Puteți citi mai multe despre câștigarea candidaturii aici.

Toate informațiile despre desfășurarea evenimentului se găsesc în documentul oficial GIS, care include detalii legate de cursă, program, traseu, cazare.

Campionatul European IAU de 24h alergare / IAU 24H European Championships

Aproximativ 200 de alergători din 25 de țări sunt așteptați să participe la eveniment. Cu această ocazie România își va constitui pentru prima oară o echipă națională de ultra-ațleti care să o reprezinte la Campionat. Este un pas foarte important pentru țara noastră, avem mulți alți pași de făcut în lunile care urmează, însă suntem convinși că prin muncă și cu sprijinul vostru, vom reuși să scriem împreună această filă importantă de istorie pentru dezvoltarea ultratletismului la nivel global.

Rămâneți aproape! Mai multe detalii despre a 22-a ediție a Campionatul European de 24h alergare vor fi anunțate în curând!

Federația Română de Atletism a făcut publice regulile de constituire a lotului național care va reprezenta România la Campionatul European de 24h alergare din 26-27 mai 2018 de la Timișoara. Toate informațiile pot fi găsite aici: http://www.fra.ro/fisiere/1513252279.pdf

Mult, mult succes atât ultraatleților care îndeplinesc deja criteriile de calificare, cât și celor care vor munci în perioada următoare pentru a le îndeplini!

Pentru prima dată în istorie, România este gazda unui campionat european de atletism. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată în 15 ianuarie 2018 la sediul Federaţiei Române de Atletism. La conferinţa de presă au participat domnul Nadeem Khan – preşedintele în exerciţiu IAU, domnul ministru Marius Dunca – Ministerul Tineretului şi Sportului, doamna Diana Amza – managerul S24H și președintele comitetului de organizare a Campionatului European de 24 ore alergare şi domnul Florin Florea – preşedintele Federaţiei Române de Atletism. Întregul comunicat de presă poate fi citit aici.

Undă verde pentru Campionatul European de 24 ore alergare de la Timișoara!
Organizatorii au trecut cu brio de inspecţia delegației tehnice IAU (Asociația Internațională de Ultraatletism), iar România a primit astfel un gir important pentru desfășurarea Campionatului European din 26-27 mai 2018. Întregul comunicat de presă din 19 februarie 2018 poate fi citit aici.

Jurnaliștii și fotografii (presă scrisă, tv, radio, online) interesați să mediatizeze a 22-a ediție a Campionatului European de 24 de ore de alergare sunt rugați să citească pașii de urmat și să completeze formularul de acreditare.
După ce va oferi informațiile și documentele solicitate, jurnalistul/ fotograful va primi acordul pe email, iar la fața locului va primi un ecuson care îi va permite accesul în zona presei de la Campionat.

Federațiile europene de Atletism au trimis formularele de înscriere la Campionat. Vă invităm să descoperiți în acest document țările participante, echipele lor de atleți și cele mai bune rezultate ale acestora la curse de 24 de ore.

Parteneri Media
Sponsori