Campionatul European de 24h alergare

Pe 26 – 27 mai 2018, Timișoara a găzduit Campionatul European de 24 ore alergare, un eveniment în premieră pentru România.

Această ediție, cu numărul 22, a atras un număr record de 30 de ţări, fiind cel mai mare Campionat European de până acum, raportat la numărul de state participante: Germania, Bosnia și Herțegovina, Irlanda, Cehia, Grecia, Finlanda, Austria, Norvegia, Ungaria, Suedia, Ucraina, Belarus, Lituania, Marea Britanie, Danemarca, Polonia, Bulgaria, Italia, Franța, Spania, Olanda, Croația, Macedonia, Estonia, Turcia, Slovenia, Belgia, Letonia, Serbia și România.

Pentru prima dată, România a fost reprezentată la competiție de o echipă formată din 9 persoane – 6 bărbați și 3 femei.

Campionatul a putut fi urmărit live pe Facebook și pe site-ul www.s24h.ro, iar rezultatele au fost de asemenea vizibile în timp real. Clasamentul final se găsește aici.

Organizarea Campionatului a reprezentat un pas îndrăzneț pentru România și un vis devenit realitate pentru echipa noastră. Ne bucurăm că am reușit să-l îndeplinim cu succes! Conform testimonialelor delegațiilor participante, a fost o experiență excelentă, care le va aminti cu plăcere de Timișoara și de România.

Mai multe detalii despre Campionat puteți citi în acest articol, iar pe pagina de Facebook S24H puteți răsfoi un album cu cele mai frumoase momente ale evenimentului.