Testimoniale

“Super cursă certificată IAU, oameni minunați, traseu intens cu susținere grozavă! Recomand S24H Timișoara!” (Saša Gacik – alergator la S24H – editia a II-a din 2017)

“Diana, jos pălaria! Ești un exemplu că dacă vrei ceva cu adevărat, nu există ‘nu pot’. Mă bucur tare mult că am participat alături de niște atleți absolut extraordinari!” (Monica Nyesti – alergătoare la S24H – editia a II-a din 2017)

“Organizatorii concursului construiesc o atmosferă de familie în care participanții, voluntarii, organizatorii și susținătorii formează un tot unitar. Am văzut emoție și am văzut că, în centrul universului acestui concurs, ne aflăm noi, alergătorii. Am văzut preocupare continuă de a rezolva fiecare solicitare și am văzut disponibilitate, lacrimi de emoție și zâmbete de bucurie.” (Sorin Costea – alergator la S24H – editia a II-a din 2017) Citește mai mult…

“Un eveniment impecabil organizat, cu voluntari dedicați și o atmosferă frumoasă, de prietenie. Cred că e cursa perfectă pentru cei care vor să spargă gheața la alergări ultra și să aibă parte de inspirație direct de la super-alergători. Abia aștept să revin la anul!” (Andra Calenic – alergătoare la S24H – editia a II-a din 2017) Citește mai mult…

„S24H a fost o cursa frumoasa din toate punctele de vedere, organizarea excelenta, voluntari foarte indatoritori si sufletisti, traseu bine ales si marcat, hidratarea si alimentare au fost arhisuficiente – felicitari Diana Amza si echipa de Supermamici alergatoare.” (Stan Turcu – alergator la S24H – editia I din 2016)

„S24H un concurs exemplar pus in scena cu suflet de oameni care stiu cu ce se mananca sportul asta. Felicitari Diana Amza pentru ce ai reusit sa faci la Timisoara. In maxim 2 ani participarea va fi una preponderent straina, am eu un feeling.” (Vlad Tanase – alergator la S24H – editia I din 2016)

„S24H Timisoara – I love you. 24 de ore…181 km…peste 30.000 de mii de calorii arse. Dimensiunea succesului tau este masurata de puterea dorintei tale, de marimea visului tau si de cum gestionezi dezamagirile pe drumul catre succes… Diana Amza, Supermamici alergatoare, voluntarilor si tuturor concurentilor FELICITARI si RESPECT pentru evenimentul creat.” (Nicu Buceanu – alergator la S24H – editia I din 2016)

„Super S24H. In acest weekend am participat la primul concurs de acest gen organizat in Romania, organizat impecabil, foarte aproape de standardele internationale, de Diana Amza si echipa ei.” (Istvan Szokolszky – alergator la S24H – editia I din 2016)

„Primul meu podium adevarat si nu la orice cursa – S24H – alergare timp de 24 de ore non-stop. Am reusit sa fac 200de km, locul 3 general, mult peste cat mi-am imaginat ca pot. Ii multumesc in primul rand lui Dumnezeu pentru ca m-a ajutat sa termin sanatos aceasta proba, extraordinar de grea atat din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic. Nu in ultimul rand, ii multumesc organizatoarei, Diana Amza, pentru un eveniment organizat foarte bine.” (David Iancu – alergator la S24H – editia I din 2016) Citeste mai mult…

„Multumim frumos Diana Amza pentru concursul organizat exceptional. Cel mai bine organizat concurs la care am participat, nimic de reprosat organizatorilor din partea mea.” (Arnold Dekani – alergator la S24H – editia I din 2016)

„Mulțumim Diana Amza pentru organizarea acestui concurs, cu toată Gașca cu care ai lucrat , datorită acestui concurs am văzut cum stau in 12h de alergare , mulțumesc tuturor care au stat cu sufletul la gura pentru mine.” (Nenu Mariana – alergatoare la S24H – editia I din 2016)

„Organizare superba, o cursa excepțională. Mulțumim Diana Amza si echipei de voluntari, ați fost fantastici! ” (Dragos Roua – alergator la S24H – editia I din 2016)

„Cum a fost la S24H? Foarte greu, pentru toti cei implicati! Fiecare dintre noi a facut un sacrificiu, de la organizatori, voluntari, participanti sau echipa de masaj. Cu ce ne-am ales la final? Cu amintirea unui Super Eveniment, realizat de o Super Echipa! Multumim Diana Amza si Supermamici Alergatoare pentru ca ati facut acest eveniment posibil!” (Florin Chindea – maseur la S24H – editia I din 2016)

„Pe aceasta cale aș dori să îi mulțumesc pentru tot Dianei Amza și tuturor voluntarilor care au oferit o asistență deosebită. Am primit mult suport și încurajare. A fost un concurs greu și frumos pentru mine. Evenimentul a fost perfect si bine organizat. Mulțumesc încă o dată si sper să ne revedem anul viitor.” (Levente Halama – alergător și câștigătorul S24H – ediția I din 2016)