Încheiem anul 2019 cu două vești bune

Cursele individuale S24H 2020 au primit certificarea IAU

Pentru ediția S24H 2020, am obținut certificarea IAU (Asociația Internațională de Ultramaraton) pentru toate cele trei probe individuale, astfel:

  • Proba de 24 ore – IAU Golden Label
  • Proba de 12 ore – IAU Silver Label
  • Proba de 6 ore – IAU Bronze Label

Aceste distincții atestă rezultatele excelente ale alergătorilor de la edițiile anterioare ale concursului. Mai multe despre certificările IAU puteți citi în acest articol.

La edițiile din 2016 și 2017, competiția S24H s-a bucurat de certificarea IAU Bronze Label, iar începând cu ediția din 2018 am avut certificarea IAU Golden Label pentru cursa de 24 de ore alergare.

Rezultatele participanților la S24H au fost și vor fi în continuare recunoscute în clasamentele internaționale de ultramaraton.

Prima ediție 6h Balkan Challenge se va desfășura în România

În 2020 facem un alt pas îndrăzneț pentru ultraatletism și găzduim în cadrul S24H “6H Balkan Challenge”, o competiție în premieră la nivel euro-regional, la care vor fi invitați atleți din toate țările balcanice.

Scopul evenimentului este de a susține valorile ultraatletismului și a întări legăturile sportive dintre state la nivel regional, dar și de a promova spiritul de echipă. Astfel, va exista doar proba pe echipe, la masculin și feminin.

Mai multe detalii despre 6H Balkan Challenge vor fi disponibile în luna ianuarie 2020 pe www.s24h.ro

Mulțumim pentru un 2019 extraordinar!

Suntem recunoscători pentru prietenia voastră și ne bucurăm că sunteți parte din #s24hFamily!

Vă dorim un 2020 cu alergări reușite, momente speciale și genunchi puternici! Să ne vedem cu bine anul viitor!

Cu drag,
Echipa S24H