Îndrăzneşte! Devino Campion Național al României la 6h, 12h sau 24h alergare

Campion National al Romaniei

Dragi alergători,

Suntem mândri că Asociația Internațională de Ultraatletism (IAU) a acceptat candidatura României de a găzdui Campionatul European de 24 ore alergare în 2018.

Pentru România, acest eveniment este un vis devenit realitate, mai ales că în ultimii ani ultra-alergarea a câștigat tot mai mulți simpatizanți printre români. Ne onorează că elita europeană a atleților de anduranță vine în 26-27 mai la Timișoara, cu atât mai mult cu cât acest oraș va fi Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

În aceste luni lucrăm pentru a organiza competiția la standarde înalte alături de Federația Română de Atletism, care s-a implicat încă de la început în întregul demers. Tot în această perioadă, 2 delegați ai Asociației Internaționale de Ultraatletism au fost prezenți la Timișoara pentru a se asigura că cerințele organizatorice, tehnice și de protocol IAU sunt îndeplinite. Ca urmare a validării primite din partea delegațiilor IAU, echipa de organizare a redactat GIS-ul (General Information Sheet) – documentul care conține toate detaliile organizatorice ale Campionatului și care va fi trimis Federațiilor Naționale de Atletism din țările europene ca invitație de a participa la Campionat.

Organizarea acestui eveniment este un pas mare pentru România și avem convingerea că țara noastră va juca un rol din ce în ce mai important pe harta mondială a ultraatletismului.

Veștile bune nu se opresc însă aici!

În 20-23 septembrie 2018, odată cu concursul S24H, vom organiza pentru întâia oară în țara noastră, Campionatul Național de alergare de 6 ore, 12 ore și 24 ore. Astfel, rezultatele participanților la aceste probe vor fi recunoscute la nivel național, câștigătorii dobândind titlul de Campion / Campioană Națională. Stați aproape, căci în curând va apărea public Regulamentul de desfășurare a Campionatului Național de Ultraatletism.

Dacă nu te-ai înscris până acum la S24H 2018, te așteptăm cu drag în marea noastră familie. Ai la dispoziție 6 probe din care să alegi:
• Individual 6 ore
• Individual 12 ore
• Individual 24 ore
• Individual 48 de ore
• Individual 72 ore
• Ştafetă 12 ore

Mă înscriu!