START LA ÎNSCRIERI – S24H 2018!

inscrieri S24H 2018

Dragă alergătorule, veşti noi şi bune la început de an!

Dăm START la ÎNSCRIERI pentru cea mai tare şi ultra-performantă alergare din România.

Pentru noi, echipa S24H, dar şi pentru mulţi dintre voi, acest eveniment este cel mai cel! Mult suflet, emoţie, determinare, bună organizare, prietenie și fair-play – să mai spunem cum am descrie noi această experienţă minunată sau te lăsăm pe tine să completezi?

Mai bine înscrie-te, depăşeşte-ţi limitele, convinge-te şi inspiră-i pe ceilalţi din jur să facă acelaşi lucru!

Aşadar, anul acesta organizăm competiţia S24H în perioada 20-23 septembrie 2018, la Timişoara, în Parcul Copiilor, pe o buclă de 1.236 metri! Cea mai lungă alergare non-stop din România creşte anul acesta de la 48 la 72 de ore, fiind un concurs în premieră naţională, aşa că merită să faci şi tu parte din această frumoasă poveste!

Surpriza cea mare în acest an?

De la 48 de ore am crescut la 72 de ore pentru că ne propunem să oferim o experiență specială alergătorilor naționali și internaționali de ultramaraton. În plus, mai venim cu un bonus: proba Individual 6 ore alergare.

Aşadar, avem în total 6 probe la care te poţi înscrie: Individual 6 ore, Individual 12 ore, Individual 24 ore, Individual 48 de ore, Individual 72 ore şi Ştafetă 12 ore alergare.

Strigarea pentru înscrieri este în toată lumea. Sperăm să fii de acord să te înscrii cât mai repede la eveniment pentru că locurile sunt limitate!

Evenimentul nostru este sprijinit de Federația Română de Atletism și de IAU – Asociația Internațională de Ultraatletism, fiind o competitie certificata Bronze Label, prin urmare rezultatele finale ale participanților sunt recunoscute în clasamentele internaționale. Pentru voi toți, noi ne asumăm misiunea de a fi profesioniști!

Dacă vrei să fii la curent cu evenimentul S24H în perioada următoare, te poți înscrie la newsletter pe site (activare cu link pentru pagina unde e NL) și poți urmări pagina noastră de Facebook (activare cu link pentru FB).

Nu uita, în 20-23 septembrie 2018 ne întâlnim la Timişoara pentru a sărbători sportul, prietenia, dar şi pentru a ne depăşi limitele prin alergare!