Lansăm o nouă provocare în luna iulie şi vă aducem premii de la QUANTUMsport!

July Challenge 2017

Au rămas mai puţin de trei luni până la STARTUL ediţiei S24H 2017! Ştim că vă antrenaţi cu rigurozitate pentru concurs, eforturile voastre nu trec neobservate! De aceea ne-am aliat cu parteneri puternici, iubitori de sport şi de alergare, doritori să-i premieze pe membrii familiei S24H cu produsele lor cele mai bune!

QUANTUMsport – distribuitor oficial în Romania a produselor CEP şi Hoka One One vor oferi în luna iulie:

– unui alergător: o pereche de şosete de compresie metalizate CEP + un tricou CEP din colecţia metalizată + un voucher în valoare de 300 lei pentru achiziţionarea unei perechi de pantofi de alergare Hoka One One;
– unei alergătoare: o pereche de şosete de compresie metalizate CEP + un tricou CEP din colecţia metalizată + un voucher în valoare de 300 lei pentru achiziţionarea unei perechi de pantofi de alergare Hoka One One.

Pentru a vă familiariza cu caracteristicile tehnice ale produselor de top oferite ca premiu, vă încurajăm să vizitaţi site-ul www.quantumsport.ro. Ele sunt menite să vă ajute la îmbunătăţirea performanţei în alergarea de anduranţă.

Ce trebuie voi să faceţi?

  • În primul rând, pentru a participa la provocare, trebuie să fiţi înscrişi şi confirmaţi la ediţia S24H 2017; dacă nu v-aţi înscris încă, vă încurajăm să o faceţi în perioada imediat următoare pentru a putea participa şi câştiga premiile oferite;
  • În al doilea rând, să vă înregistraţi alergările efectuate în perioada 1 – 31 iulie folosind o aplicaţie, astfel încât să puteţi dovedi la finalul lunii numărul de kilometri alergaţi în luna iulie;
  • În al treilea rând, la sfârşitul perioadei de concurs, să ne oferiţi acces la aplicaţie pentru a verifica înregistrările.

E simplu, mulţi dintre voi cunoaşteţi deja procedura! În 1 august noi vom anunţa câştigătorii – un alergător şi o alergătoare – şi vă vom pune în legătură cu reprezentanţii QUANTUMsport pentru a vă ridica premiile.

Ce spuneţi, acceptaţi provocarea? Pentru a vă înscrie, vă rugăm să scrieţi „Particip” în zona de comentarii a postării despre concurs de pe pagina de Facebook S24H. Vă încurajăm să răspândiţi vestea şi să folosiţi cât mai multe hashtag-uri #S24H #S24HChallenge #S24HFamily #Quantumsport #CEP #HokaOneOne atunci când faceţi referire la provocarea lunii iulie sau când postaţi kilometri alergaţi pe paginile voastre sau pe pagina de Facebook S24H.

Succes tuturor şi rămâneţi motivaţi! Voi contaţi, iar nouă ne pasă!