Tricourile oficiale în 2017

Newsletter S24H Iulie 2017 - Thank you

Vă mulţumim! Vă mulţumim pentru că aţi purtat cu atâta bucurie tricourile tehnice primite la ediţia S24H din 2016. Fiecare poză cu voi de la competiţiile sportive la care aţi participat purtând însemnele S24H ne-a luminat feţele!

Pentru echipa noastră, pregătirea detaliilor organizatorice pentru ediţia S24H din 2017 este o mare responsabilitate. Ne place să acordăm atenţie detaliilor şi să venim în întâmpinarea alergătorilor cu noutăţi, surprize şi idei noi.

Astăzi vă divulgăm un detaliu important. Am ales pentru ediţia de anul acesta tricouri tehnice albe. Tricourile sunt create dintr-un material sportiv conceput să asigure un confort optim pe toată durata cursei. Albul este considerat a fi o culoare absolută, însemnul celui care se ridică deasupra tuturor greutăţilor.

Newsletter S24H Iulie 2017 - Purtam alb

Aşadar, în 2017 purtăm alb ca simbol al optimismului, al sănătăţii şi al victoriei personale. Asortaţi-vă echipamentul de alergare în mod corespunzător pentru ca fotografii noştri să vă imortalizeze în poze inedite!

Spor la antrenamente! Nu uitaţi de antrenamentul mental, care este cel puţin la fel de important pentru reuşită ca cel fizic! Vă încurajăm să folosiţi toate detaliile pe care le primiţi de la echipa de organizare pentru a vă vizualiza deja alergând neobosiţi la Timişoara în weekendul 22-24 septembrie 2017!

Pe curând!