Record de state participante la Campionatul European de 24 de ore alergare de la Timişoara!

Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Campionatul European de 24 de ore alergare de la Timişoara, care a atras un număr record de 30 de ţări participante, reprezentate de 180 de atleţi. Aceștia vor fi însoţiţi de antrenori, manageri de echipă, oficiali, astfel că delegațiile străine cuprind un total de 320 de persoane.

Raportat la numărul de țări, este cel mai mare Campionat European de până acum, anunțându-și prezența: Germania, Bosnia și Herțegovina, Irlanda, Cehia, Grecia, Finlanda, Austria, Norvegia, Ungaria, Suedia, Ucraina, Belarus, Lituania, Marea Britanie, Danemarca, Polonia, Bulgaria, Italia, Franța, Spania, Olanda, Croația, Macedonia, Estonia, Turcia, Slovenia, Belgia, Letonia, Serbia și România.

La Campionatul de la Timișoara va participa şi deţinătoarea recordului mondial feminin la proba de 24 ore alergare, poloneza Patrycja Bereznowska (259,991 km), precum și alți sportivi cu rezultate impresionante. Vedeți în acest document statele participante, atleții și PB-urile acestora.

România se mândreşte cu prima echipă naţională care o va reprezenta la un Campionat European de 24 de ore alergare:

6 atleți:                                                                       3 atlete:

Florin-Sebastian Ioniță                                               Mara Guler

Răzvan Farkas                                                           Floricica Neacșu

David Iancu                                                                Ana-Maria Roșioară

Bogdan Ofițeru

Mihai Pantiș

Claudiu Gorgan

 

Vă așteptăm cu drag la Timişoara pentru a susține echipa României și a ne bucura de o competiţie europeană de calibru, dar și primul campionat european de atletism găzduit de ţara noastră.

Despre mentalitatea de învingător

Joi, 24 mai, înaintea startului Campionatului European de 24 de ore alergare, sunteți invitați la seminarul „The mindset of High Performers”, unde atleţi de top vor vorbi despre obiceiurile, mentalitatea și strategiile prin care ultramaratoniștii reușesc să uimească o lume întreagă. Intrarea va fi liberă, iar detaliile finale ale seminarului vor fi comunicate pe site-ul www.s24h.ro.