Cu ce noutăți te așteptăm la S24H 2018

Newsletter S24H 2018

Dialog despre ultraalergare cu Nadeem Khan și Florin Florea

Vineri, 21 septembrie, de la orele 18:00, te invităm la Hotel NH Timișoara la o discuție informală despre ultraalergare și cum se dezvoltă acest fenomen în România și în lume.

Alergătorii vor avea ocazia să discute cu Nadeem Khan, președintele în exercițiu al IAU (Asociația Internațională de Ultramaraton) și Florin Florea, președintele FRA (Federația Română de Atletism). Așadar, dacă ai întrebări sau curiozități cu privire la alergarea de anduranță, ești binevenit(ă) la eveniment!

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, dar pentru a participa te rugăm să completezi Formularul de înscriere.

Cursa de 24h a primit certificarea Golden Label IAU

Golden IAU Label 2015Suntem mândri să vă anunțăm că anul acesta cursa de 24 de ore din cadrul S24H a primit certificarea Golden Label acordată de IAU, datorită rezultatelor foarte bune obținute de atleți și a standardelor ridicate de organizare. Rezultatele alergătorilor de la cursele individuale vor apărea în clasamentele internaționale de ultramaraton.

Split la 50km

În 2018, pe lângă spliturile de la 12h, 24h și 48h, vom avea split și la 50KM. Astfel, alergătorii își vor cunoaște timpul oficial și pentru această distanță, putând să-și pregătească mai bine cursele viitoare sau să participe la competiții unde se solicită rezultate anterioare oficiale.

S24H Shop, deschis 24h din 24h

Te așteptăm în shop-ul online S24H, unde găsești produse sport profesioniste și obiecte personalizate pentru a-ți energiza alergările! În perioada competiției S24H vom avea și un mini-magazin fizic, unde vei putea vedea de aproape și proba produsele.

Vezi câteva dintre produse mai jos, iar pentru a descoperi toată oferta, hai pe www.shop.s24h.ro!