Cum a fost la S24H 2018

Curaj, emoţie, recunoștință, încredere, prietenie, împlinire.

Sunt doar câteva dintre stările pe care le-am trăit la a treia ediție a concursului internațional de alergare de anduranță S24H, alături de participanți, susținători și voluntari inimoși.

Pentru noi, echipa de organizare, a fost o bucurie să vă susținem în competiția cu propriile limite, pe drumul spre performanță!

REZULTATELE

Pe 20-23 septembrie 2018, 154 alergători din 13 state și-au testat rezistența fizică și mentală în Parcul Copiilor din Timișoara, la cele 6 probe ale concursului de ultraatletism S24H: Individual 6 ore, Individual 12 ore, Individual 24 ore, Individual 48 de ore, Individual 72 ore şi Ştafetă 12 ore (echipe de 2 și 4 persoane).

Au spus “Da” competiției S24H alergători din Austria, Bulgaria, Elveția, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Republica Moldova, Polonia, Suedia, Ungaria, SUA și România.

Rezultatele finale complete sunt disponibile aici.

Diplomele de participare la S24H 2018 se găsesc online la acest link, secțiunea din partea de jos – Diplome. Fiecare alergător își poate descărca diploma personalizată cu rezultatul său.

Câteva rezultate excepționale:

  • Nicu Buceanu (România) a parcurs cea mai lungă distanță la proba de 72 de ore, respectiv 408,312 km.

  • Sten Orsvärn (Suedia), a câștigat cursa de 48 de ore, stabilind un record național pentru țara sa la această durată de timp, cu 393,984 km parcurși.

  • La 72 de ani, Aldo Maranzina (Italia) a fost un exemplu de curaj și determinare, participând la proba de 72 de ore, unde a reușit să alerge 301,894 km. Mai multe despre rezultatele sale puteți afla de pe www.aldomaranzina.com.

Evenimentul S24H este sprijinit de Federația Română de Atletism (FRA) și de IAU – Asociația Internațională de Ultraatletism (IAU). Anul acesta, cursa de 24 de ore a primit certificarea Golden Label acordată de IAU, ca urmare a performanțelor obținute de atleți pe traseul nostru la Campionatul European din luna mai 2018.

Competiția a putut fi urmărită live pe Facebook, iar rezultatele au fost de asemenea vizibile în timp real, astfel că alergătorii s-au bucurat chiar și de la distanță de susținerea prietenilor și a familiei.

CAMPIONII NAȚIONALI LA ULTRAALERGARE

Concomitent cu S24H a avut loc și Campionatul Național de 6, 12 și 24 de ore alergare, care și-a desemnat câștigătorii:

  • Campion național 6 ore alergare: Claudiu Gorgan

  • Campioană națională 6 ore alergare: Denisa Bota

  • Campion național 12 ore alergare: Florin-Sebastian Ioniță

  • Campion național 24 ore alergare: Răzvan Farkas

  • Campioană națională 24 ore alergare: Mariana Nenu

FEEDBACK WANTED!

Ne dorim să creștem împreună și să ducem competiția la cel mai înalt nivel! De aceea, dacă ați participat la S24H 2018, vă rugăm să completați formularul de feedback.

SPLIT LA 50KM

Așa cum am promis, fiecare participant/ ștafetă își poate cunoaște timpul în care a parcurs 50km, pentru a-și putea îmbunătăți cursele viitoare.

Rezultalele splitului de 50 km sunt disponibile aici.

Suntem recunoscători pentru energia voastră și vă mulțumim că faceți parte din Familia S24H!

Vă așteptăm și anul viitor să scriem o nouă poveste despre prietenie, ultraalergare și limite depășite!

Echipa S24H