START LA INSCRIERI – S24H 2019!

Dragă alergătorule,

Cu bucurie te anunțăm că am dat startul înscrierilor la S24H 2019, competiția internațională de alergare de anduranță care te provoacă să-ți testezi limitele fizice și mentale!

Îți promitem un concurs organizat în mod profesionist, dar și cu mult suflet, pasiune pentru ultraalergare și atenție la nevoile participanților. Ne dorim să îți oferim cea mai bună experiență sportivă posibilă!

Când și unde

Competiţia S24H are loc anul acesta în weekendul 25-26 mai 2019, în Parcul Copiilor din Timişoara, pe o buclă de 1222,48 metri.

Trials

Concomitent cu S24H va avea loc și Campionatul Național de 6, 12 și 24 ore de alergare, adresat atleților români legitimați la cluburi sportive din toată țara. Detalii despre Campionat găsești aici.

CADOU

Primii 20 de alergători care se înscriu la S24H 2019 și achită taxa de participare, indiferent de proba aleasă, vor primi cadou din partea noastră numele inscripționat pe tricou. Locurile sunt limitate, așa că fă-ți curaj și înregistrează-te cât mai curând!

Evenimentul nostru este sprijinit de Federația Română de Atletism și de IAU – Asociația Internațională de Ultraatletism, iar rezultatele alergătorilor sunt recunoscute în clasamentele internaționale.

Dacă vrei să fii la curent cu evenimentul S24H în perioada următoare, urmărește paginile noastre de Facebook și de Instagram.

Ne vedem pe 25-26 mai 2019 la Timişoara pentru a sărbători sportul, prietenia şi pentru a ne depăşi limitele prin alergare!

Echipa S24H